TUOTTEET

punaviiva.png
KUN LAATU ON TÄRKEINTÄ
Golden Eye

Kestopigmentoinnissa käytämme Goldeneye-kestopigmentointitarvikkeita ja -laitteita sekä uuden sukupolven Coloressence-kestopigmentointivärejä. 

Lue lisää: www.goldeneyecompany.com

beauty defect repair

beauty defect repair

Ihon laatua parantavat bioteknologiset ihonhoitotuotteet. Syvästi vaikuttavista aktiivi-ainesosista koostuvat uutteet saavat aikaiseksi ihon uudistumisprosessin, jonka tulokset ovat selkeät ja pitkäkestoiset. bdr-ihonhoitotuotteet yhdessä bdr-Medical Beauty hoitojen kanssa antavat optimaalisen tuloksen ihon kunnon kohentumisessa.

Tutustu myymälässä bdr-hoitotuotteisiin.

Lue lisää täältä (bdr saksa kotisivut)

bdr-tuotteiden vaikuttavat aineet

Reviderm tuotteet

REVIDERM-hoitomenetelmä mikrohiontaan yhdistettynä sekä säännöllinen kotihoito REVIDERM-tuotteilla käynnistää ihon uusiutumisprosessin, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi pitkään.
Tutustu myymälässämme monipuoliseen Reviderm-tuotevalikoimaamme.

Lue lisää:

Reviderm Saksa, kotisivut

Reviderm Skintelligence

 

Reviderm tuotteet

REVIDERM-mineraalimeikeissä yhdistyvät sarjan älykäs ihonhoitofilosofia ja korkealaatuiset raaka-aineet, jotka tekevät meikkituotteista kevyitä, luonnollisia, puhtaita ja ihoa hoitavia. REVIDERM-meikkejä voi huoletta käyttää herkällekin iholle ja heti kosmeettisten hoitojen, kuten mikrohionnan, jälkeen.

Lue lisää: Reviderm -mineraalimeikit

Cellucur tuotteet

Cellucur-ihonhoitotuotteet hoitavat tehokkaasti ihon ongelmia. Niiden vaikutus perustuu tutkitusti toimivien raaka-aineiden sekä valmistajan vankkaan lääketieteen tuntemukseen.
Tutustu myymälässämme monipuoliseen Cellucur-tuotevalikoimaamme.

Lue lisää:

www.reviderm.de/en/products/cellucur/

 Reviderm Cellucur

Reviderm tuotteet

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille.

Lue lisää: www.mavexsa.com