kuvio.png

AMMATTILAISILLE

punaviiva.png
Nina Tervonen
Nina Tervonen

Goldeneye -kestopigmentointilaitteet

Goldeneye i cube -laite edustaa uudenlaista teknologiaa. Samaan laitteeseen on yhdistettynä monta eri toimintoa ja ominaisuutta.

Käsikappale toimii bluetoothin avulla, eli yhteys on langaton. Laite tunnistaa käsikappaleet automaattisesti niissä olevan sirun avulla.

Laitteen myötä saa ilmaiset ohjelmistopäivitykset loppuelämäksi. Sovellukset sopivat Applen laitteisiin ja Android-käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin.

Golden-i-touch on markkinoiden edistynein kestopigmentointilaite. 10" korkearesoluutioinen kosketusnäyttö. Helppokäyttöinen. Laitteesta voi valita ihotyypin sekä pigmentoitavan alueen ja Golden-i-touch valitsee sopivan neulan, sekä ohjelman automaattisesti. Voit katsoa kuvan laitteesta täältä.

Nina Tervonen
Goldeneye -värit
Goldeneye -värit

Goldeneye -kestopigmentointivärit

Coloressense värit ovat vesipohjaisia, korkealuokkaisia kestopigmentointivärejä.

Coloressense värit ovat tarkoitettu vain ammattikäyttöön, vain koulutetuille kestopigmentoijille.

Coloressense värit täyttävät kaikki oikeudelliset vaatimukset kehon sietokyvylle optimoituina väreinä, ilman rautaoksidia. 

Lisätietoa Goldeneye -väreistä löytät täältä.

 

Maarit Leikoski

Goldeneye -kestopigmentointikoulutus

Goldeneye maahantuonti on siirtynyt Poutapilvi Oy:lle. Jonna Holmerus järjestää Goldeneye-kestopigmentointikoulutuksia tarpeen mukaan. Peruskoulutus on kolmi-päiväinen ja pitää sisällään kurssimateriaalit, ateriat ja käytännön harjoitukset.

Jatkokoulutuksia järjestetään tarpeen ja kysynnän mukaan.

Kysy lisää koulutuksista ja hinnoista:

Poutapilvi Oy

Jonna Holmerus

 040 669 4513

Maarit Leikoski
Calluspeeling
Calluspeeling

Calluspeeling

Kysy lisää Calluspeeling-aloituspaketista ja hinnoista: info@maaritleikoski.fi tai 010 420 3051

Voimme myös räätälöidä aloituspaketin tarpeesi mukaiseksi.

Calluspeeling yleisesittely löytyy täältä.

Lisätietoa Calluspeeling -hoitoliuskoista voit lukea täältä.

Hoidon jälkeen suosittelemme voidetta Mavex FOOT Daily Care Cream.

bdr-Medical Beauty

Innovatiivinen ja tehokas ihonhoitomenetelmä. Bdr:n uranuurtava teknologia yhdessä laadukkaiden hoitotuotteiden kanssa, takaavat välittömät ja pitkäkestoiset tulokset. Joustavasti asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti muokattavissa olevat hoidot mahdollistavat useiden erilaisten hoitokokonaisuuksien tekemisen, kevyestä raikastuksesta täydelliseen anti-age-hoitoon. bdr-Medical Beauty-hoidot sopivat kaikenikäisille ja kaikille eri ihotyypeille.

Hoitomenetelmistä:

Hoidoissa käytettäviä happoja on kuutta eri vahvuutta. Mikrohiontaan ja mikroneulaukseen on valittavissa eri kokoisia ja eri tyyppisiä käsiosia ja hoitokärkiä. bdr-hoitoihin on valittavissa ainutlaatuiset ihonhoitonaamiot, sekä LED-valonaamio tai sininen valo. Verenkierron ja lymfakierron aktivointiin on olemassa hienivaraisesti värähtelevä naamio ja Singleline DetoxTouch-hierontamenetelmä.

bdr-hoitojen tekeminen on helppoa ja miellyttävää teknologisesti edistyneiden ohjauslaitteiden avulla. i-cube laite on pieni ja kompakti, sekä sen mukana on ladattavissa päivittyvä ilmainen appi Android-puhelimeen tai tablettiin.

Päivitä hoitolasi bdr-Medical Beauty-ihonhoitokeskukseksi!

bdr-logo-15.11.jpg