HOIDOT

punaviiva.png

Hyvä olo lähtee sisältä ja tehtävämme on varmistaa, että se näkyy myös ulospäin

Haluatko helpottaa elämääsi, säästää aikaa, mutta näyttää silti huolitellulta? Entä jättääkö kiireinen elämä jälkensä ihollesi?

Meillä on sinulle ratkaisu! Voimme helpottaa kiireistä arkeasi vaikkapa kestopigmentoinnin avulla: aamulähtösi sujuvat helpommin ja nopeammin, kun perusmeikki on jo kunnossa! Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla voimme myös auttaa sinua käynnistämään ihosi oman uusiutumisprosessin bdr-tai Reviderm -hoitomenetelmän avulla: on juuri oikea hetki palkita itsesi uudistuneella ja nuorekkaalla iholla!

Huolehdimme aina, että saat käyntisi jälkeen tarvittavat kotihoito-ohjelmat ja oikeat hoito-tuotteet varmistamaan kestävä hoitotulos. Iho on kehomme suoja ja siksi sitä tulee hoitaa hyvin!

Kestopigmentointi

Yli 20 vuoden kokemus kestopigmentoinnista

Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa:

• liikuntaharrastukset
• tietyt ammatit
• meikkiallergiat
• saunominen
• ikänäkö
• alopeetikot

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ”hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta.

KOTIHOITO-OHJEET

Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla.
Kuuden päivän ajan tulee välttää oleskelua auringossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.
Käsitellyt alueet voi tarvittessa suojata aurinkovoiteella.
Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.
Goldeneye Minerox-hoitovoidetta käytetään kestopigmentoinnin jälkeen kulmien ja huulten kestopigmentoidun alueen hoitoon 7 päivän ajan. Hoitotuote pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Jälkihoitoaine tukee myös ihon paranemista ja edesauttaa siten värin jäämistä.
Silmäluomien pigmentoinnin jälkeen turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia mukaan saatavilla keittosuola-lapuilla.

Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kk:teen.

Näitä ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kun tulet kestopigmentointiin:
– Silmänrajauksia tehdessä ripsienpidennykset ovat tiellä. Suosittelemmekin, että pidennykset poistetaan ennen kestopigmentoinnin tekemistä.
– Jos sinulla on voimakas huuliherpestaipumus ja olet tulossa huulten kestopigmentointiin, suosittelemme estolääkityksen ottamista ennen huulten pigmentointia.

Linkki: Maarit tekee Ylen Tuhkimotarinoita jaksossa kulmien kestopigmentoinnin Sagalle, jolla on alopecia. Katsottavissa Yle Areenassa

 

Katso työkuvia tästä linkistä
Instagram