sertifikaattiSaat hoitoloistamme korkealaatuiset Restylane-hoidot

Restylane-pistoksilla saat helposti ja kivuttomasti kohennettua ilmettäsi.

Restylane-täyteaineissa käytetään hyaluronihappoa, joka muistuttaa hyvin paljon ihon omaa hyaluronihappoa. Se vaikuttaa ihon eri kerroksissa, jolloin se korvaa ihossa menetettyä rakennetta ja parantaa ihon laatua. Restylane-täyteaineiden vaikutus kestää useita kuukausia, mutta se ei ole pysyvä, joten voit itse määritellä mitä kasvonpiirteitä haluat korostaa ja tuoda esille.

 

UUTTA HOITOLASSAMME – SkinNeedler-mikroneulaushoito!

Olemme saaneet kauan odotetutun, uuden sukupolven REVIDERM SkinNeedler -mikroneulauslaitteen ja -hoidon vihdoin Suomeen! Henkilökuntamme sai koulutuksen Saksassa ja olemme nyt valmiita antamaan tätä hoitoa hoitoloissamme.

Vuosikymmenen ajan mikroneulausta on pidetty anti-age -hoitojen ja näkyvien iho-ongelmien hoidon salaisena aseena. Ilman sen ainutlaatuista tehoa on vaikea saada näkyviä tuloksia aikaan.

Kaunis ihmikroneulausnainenCMYK (2) – kopioo vaatii säännöllistä hoitoa. Mikroneulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot neulat läpäisevät ihon, muodostaen pienen pieniä mikrovaurioita, jotka saavat aikaan ihon oman parantumisprosessin.

REVIDERM on mikrohionnan ja dermokosmeettisten hoitojen maailmanlaajuinen markkinajohtaja 30-vuotisella kokemuksellaan. REVIDERMin ihonhoitolaitteet, -menetelmät ja -tuotteet ovat olleet menestyksiä, ja nyt on tehty vallankumouksellinen uudistus mikronaulausmarkkinoilla REVIDERM SkinNeedler -mikroneulauksella.

Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat riveihin takaa hoidossa ehdottoman tarkan ihon läpäisyn. Tarkan työskentelyn lisäksi käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Aiemmin neulaushoidoissa on puhuttu ”fakiiri-efektistä”, josta ei enää tarvitse kärsiä, ihovauriot ja pitkä toipumisiaika ovat nyt historiaa.

VÄLITTÖMÄT VAIKUTUKSET

Merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen:

  •  iho on kiinteämpi ja pehmeämpi
  •  iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä
  •  ihon väri on tasaisempi

Pidemmän aikavälin vaikutukset:

  •  uusii ja vahvistaa epidermistä
  •  parantaa ihon kosteudensitomiskykyä
  •  parantaa ihon vaurioita
  •  uudelleen järjestää kollageenisäikeitä

Sopii erityisesti juonteille, silmänympärysrypyille, auringon vaurioittamalle iholle, huonorakenteiselle ja veltostuneelle iholle, huulten ympärysjuonteille, atrofisille arville sekä raskausarville.
Varaa aikasi nyt numerosta 010-4203050.