Kauneushoitola Maarit Leikoski

Kevään 2015 uusia tuulia

 

REVIDERM Skincare-Inspired Make-Up

 

Uusi hoitava REVIDERM mineraalimeikkisarja

REVIDERM-meikkisarjan suunnittelussa on ollut mukana kansainvälinen meikkitaiteilija Giovanni Fasiello, joka on toiminut päämeikkitaiteilijana useille kansainvälisille brändeille kuten Dolce&Gabbanalle ja Cartierille. Fasiellon ammattitaito, pettämätön värisilmä ja korkeaa laatua tavoitteleva kunnianhimo ovat kehittäneet tästä sarjasta niin ammattilaiselle kuin kotikäyttöönkin sopivan ja helppokäyttöisen.

REVIDERMIN mineraalimeikeissä yhdistyvät sarjan älykäs ihonhoitofilosofia ja korkealaatuiset raaka-aineet, jotka tekevät meikkituotteista kevyitä, luonnollisia, puhtaita ja ihoa ravitsevia. REVIDERM-meikkejä voi huoletta käyttää herkällekin iholle ja heti kosmeettisten hoitojen, kuten mikrohionnan, jälkeen.

REVIDERM-meikkituotteet sisältävät mineraalipitoisen MicroMineral Complex -yhdisteen, joka sisältää kaliumsorbaattia, magnesiumsulfaattia, lysiiniä ja natriumkloridia sekä Diamond Dust -ainesosan, joka koostuu hienojakoisesta timanttijauheesta. Nämä kaksi REVIDERMin kehittämää mineraaliyhdistettä tuovat iholle luonnollisen hehkun.

Meikit sisältävät lisäksi korkealaatuisia luonnollisia mineraaleja kuten titaniumoksidia, kaoliinia, piihappoa, mica-kiillettä, sinkki- ja rautaoksideja sekä maissitärkkelystä. Ei sisällä silikonia eikä okklusoivia eli kalvoa muodostavia, ihon hengittämistä vaikeuttavia ainesosia.

 

          http://www.reviderm-makeup.de/

 

 

 

 

 

REVIDERM CELLJET

 

Smart Aging For YOUth - elinvoimaa ihollesi


REVIDERM on kehittänyt täysin uudenlaisen hoitokonseptin, jossa yhdistyy hoitolahoidot sekä asiakkaan kotona tekemä sarjahoito REVIDERM cellJET kotihoitolaitteellla, joka vuokrataan asiakkaalle kahdeksi viikoksi. Laitteen ultraäänen ja kotihoitotuotteen C-vitamiinin yhdessä hidastaa ihon vanhenemisprosessia aktivoimalla ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä parantamalla ihon kollageeni- ja elastiinisynteesiä. Hoitokuuri aloitetaan ja lopetetaan hoitolahoidolla.

 

              http://www.celljet.de/de/

 

 

 

 

 

 

 

 

Edistyksellistä kauneudenhoitoa

jo yli 40 vuoden ajan

Kauneutta ja hyvää oloa

jo yli 40 vuoden ajan

Edistyksellistä kauneudenhoitoa

jo yli 40 vuoden ajan

Kauneutta ja hyvää oloa

jo yli 40 vuoden ajan

Edistyksellistä kauneudenhoitoa

jo yli 40 vuoden ajan

Powered by Netello SiteSystem version 1.63